Peperoncino İtalyan Yemek Kursu

23 Aralık 2012 Pazar



Insalata Panzanella (eski tuskan üsüllü salatası)
2 adet domates
½ bağ fesleğen
3cl. Beyaz şarap sirkesi
ince tuz
karabiber
eşki ekmek
1 diş sarmısak
50 gr. Sizma zeytinyağ
½ kırmızı soğan
Crocchette di anatra (ördek ve mantar kroket) (4 adet için)
50gr. Ördek eti
50 gr. Kültür mantar
30gr. Tereyağ
15gr. Kuru soğan
3 gr. Çekilmiş maydanos
2 adet yumurta
140gr. Un
100gr. Galet un
500gr. Ayçiçekyağ
30gr. Grana Padano (parmesan peynir)
Kakaolu tagliatelle, enginar sos ile 2 porsiyon için
2 adet yumurta
220 gr. Un
tuz
karabiber
2 adet baby enginar
2 adet çeri domates
30 gr. Sizma zeytinyağ
10 gr. Cam fıstık
20 gr. Grana padano peynir (parmesan)
2gr. Toz kakao
Tavuk scaloppine porcini sos ile 1 porsiyon
220 gr. Tavuk göğüş
30 gr. Porçini mantar
20 gr. Un
100 gr. Krema
tuz
karabiber,
2cl. Beyaz şarap sek
30 gr. Riviera zeytinyağ
Creme Brule 5 porsiyon
800 gr. Krema
170 gr. Toz şeker
7 yumurta sarısı
1 adet yumurta
1 tutam tuz
çok az vanilya çubuk tohum

Adres: Uğur Mumcu Cad. 64/B G.O.P. 06455 Ankara
Telefon: (0312) 447 1062
E-posta: info@peperoncino.com.tr
İnternet Sitesi: http://www.peperoncino.com.tr

0 yorum:

Yağmur'un Yemek Defteri Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino